مقاومت و عدم انجام تکالیف در دوران دبستان از جمله مشکلات و چالش هایی است که ممکن است برخی والدین با فرزند خود داشته باشند. برای حل این مشکل لازم است در ابتدا به دنبال دلیل اصلی این مشکل بوده و در نهایت راه چاره ای برای آن پیدا کنید. متاسفانه برخی والدین از تنبیه های مختلف برای وادار کردن کودک خود به انجام تکالیف استفاده کرده و برخی دیگر نیز ترجیح می دهند با دادن جایزه و تشویقی، حس انگیزه را برای تمایل کودک به نوشتن تکالیف ایجاد کنند. اما کدام یک از این راهکارها جوابگو است؟ شاید برخی از این روش ها تاثیر کوتاه مدت داشته باشند. اما لازم است به دنبال راهی باشید تا دیگر کودک خود را به انجام دادن تکالیفش مجبور نکنید. اگر شما نیز این مشکل را دارید، در ادامه با ما همراه باشید.
می توان گفت که امتناع کودک از نوشتن تکالیف مدرسه در دوران دبستان قطعا دلیلی دارد. به طور کلی دلایل متعددی برای این مشکل در کودکان وجود دارد که باید به صورت عمقی بررسی شده و رفع شود. لازم به ذکر است برای برخی از مشکلات خاص و غیر قابل حل نیز می توان از خدمات کاردرمانی کودکان استفاده کرد.
همانطور که در ابتدای مطلب نیز گفته شد، برای این که مشکل مقاومت و عدم انجام تکالیف در دوران دبستان را حل کنید، در ابتدا باید دلایل این مشکل را بشناسید. از جمله اصلی ترین دلایلی که برای این مشکل وجود دارد می توان به لجبازی کودک، تنبلی و علاقه نداشتن به درس اشاره کرد. اما این موارد مشکلات کلی بوده که ریشه در موضوع دیگری دارد. به طور کلی مهم ترین عللی که باعث شده تا کودک از نوشتن تکالیف خودداری کند، عبارتند از:
خوشبختانه راهکارهای متعددی برای حل مشکل مقاومت و عدم انجام تکالیف در دوران دبستان وجود دارد که هر یک می توانند نقش مهمی را در حل این چالش ایفا کنند. در میان روش های مختلفی که برای علاقه مند کردن دانش آموزان به انجام تکالیف وجود دارد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مقاومت و عدم انجام تکالیف در دوران دبستان از جمله مشکلات والدین با فرزندان دبستانی خود است. این کار می تواند دلایل متعددی داشته باشد. اما راهکارهایی نیز وجود دارد که در این مطلب به طور کامل به آن ها اشاره کردیم.
طراحی سایت توسط دودکو