کاردرمانی آرتریت روماتوئید

کاردرمانی آرتریت روماتوئید

کاردرمانی آرتریت روماتوئید می تواند یک روش موثر برای درمان این بیماری باشد. لازم است بدانید که آرتریت از جمله بیماری های خود ایمنی مزمن است. این بیماری بیشتر در میان کسانی که به رماتیسم دچار هستند، رواج دارد. از جمله عوارض این بیماری می توان به خشکی مفاصل و التهاب آن ها اشاره کرد. البته که افراد مبتلا به این بیماری با خستگی و درد فراوانی روبرو شده و دچار اضطراب مزمن هستند. در مدت زمان طولانی این بیماری باعث شده تا مفاصل آسیب دیده و حرکت اندام‌ها محدود شوند. ممکن است بیمار به‌ خاطر این نشانه ‌ها مجبور شود تا تغییراتی را در زندگی خود داشته باشد. کار درمانی برای بیماری آرتریت بسیار مفید بوده و می‌تواند به جلوگیری از تشدید این بیماری و کنترل علائم آن کمک بسزایی کند.

 می ‌توان گفت که بیماری آرتریت روماتوئید در بین افراد میان‌ سال به ‌ویژه خانم ‌ها بیشتر رواج دارد. این بیماری با اختلالات زیادی همراه است که از جمله آن‌ ها می ‌توان به درگیری مفصلی، مشکلات پوستی، مشکلات قلبی و ریوی و حتی آسیب به استخوان اشاره کرد. از این بیماری توسط متخصص روماتولوژی تشخیص داده می‌شود. همان‌طورکه گفته شد آرتریت بسیار شایع بوده و می‌تواند به بافت‌های سالم نیز حمله کند. زمانی ‌که این حمله بدن انجام می ‌شود، سبب ایجاد قرمزی، وجود درد یا گرما و  تورم در اطراف مفاصل خواهد شد.

آرتریت روماتوئید چیست؟

 پیش ‌از بررسی تأثیر کاردرمانی آرتریت روماتوئید بد نیست تا به ‌طورکلی با این بیماری آشنا شوید. آرتریت روماتویید بیماری خود ایمنی است که به‌ صورت مستقیم به مفاصل آسیب می ‌رساند. آسیبی که توسط این بیماری ایجاد می‌ شود، به‌ طور معمول در دو بخش بدن رخ خواهد داد. از این ‌رو اگر مفصلی در یکی بازو و یا پاها دچار آسیب شود، بازوی مقابل و یا پای مقابل نیز دچار آسیب خواهد شد. بهترین روش برای درمان و بهبود علائم آرتریت وجود دارد، کاردرمانی است. زمانی ‌که این بیماری در زمان درست تشخیص داده شود، کاردرمانی می ‌تواند بهترین تأثیر را روی افراد بگذارد.

ممکن است که بیماران من با گذشت زمان توانایی لازم را برای انجام کارهای شخصی خود همانند لباس پوشیدن، نظافت شخصی و غذا خوردن دچار مشکل شوند. اما کاردرمانی می ‌تواند به آن ‌ها کمک کند تا در زندگی استقلال بیشتری داشته باشند.

 نشانه‌ها و علایم آرتریت روماتوئید

آرتریت روماتوئید به عنوان یک بیماری مزمن با درد و التهاب در مفاصل نمایان می ‌شود. البته برای تشخیص این بیماری نشانه‌ های دیگری نیز وجود دارد که ازجمله آن‌ ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درد شدید مفصل
  • متورم شدن مفاصل
  • وجود سفتی در مفصل
  • تغییر شکل مفاصل و ایجاد اختلال در عملکرد

 کاردرمانی آرتریت روماتوئید کمک بسزایی به بهبود علائم این بیماری می‌ کند. میزان شدت این علائم می ‌تواند در هر یک از بیماران شدید و یا خفیف باشد. اما اطلاع از نشانه ‌های اولیه به فرد کمک می‌ کند تا سریع‌تر جهت درمان اقدام کرده و و بهترین مرکز کاردرمانی مراجعه کنند.

 بررسی فواید کاردرمانی برای آرتریت

 در میان روش‌های مختلفی که برای بهبود و کنترل علائم این بیماری به میان آمده کاردرمانی بهترین روش ممکن بوده ‌است. افراد مبتلا به این بیماری پس ‌از گذراندن دوره‌ های کاردرمانی و توانبخشی به وضعیت بهتری رسیده و توانسته‌ اند بهتر از پس کارهای روزمره خود بر می ‌آیند. از سوی ‌دیگر نیز تحقیقات و پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده تا روش‌های جدیدی در کاردرمانی روی کار بیاید و بتواند بهتر از قبل به این بیماران کمک کند.

مهم‌ترین فواید کاردرمانی برای بیماری آرتریت روماتوئید عبارتند از:

  • بهبود عملکرد فرد
  • جلوگیری از تشدید بیماری
  • آموزش‌هایی در جهت عدم استفاده نادرست از مفاصل و تغییر شکل آن‌ ها
  • کاهش درد مفاصل
  • کاهش خستگی ناشی از بیماری
  • افزایش استقلال بیماران برای انجام کارهای مختلف
  • کنار آمدن با محدودیت‌ها و کیفیت زندگی بهتر

 این نکته را فراموش نکنید که کاردرمانی نمی ‌تواند تحرک اولیه را به مفاصل آسیب ‌دیده بازگرداند. با این‌ وجود کار درمانگران نهایت تلاش خود را می‌کنند تا افراد بتوانند به زندگی روزمره خود بازگشته و با وجود محدودیت‌های پیش‌ آمده و بهتر زندگی کنند.

سخن پایانی

آرتریت روماتوئید از جمله بیماری های خود ایمنی بوده که سریعا به مفاصل آسیب می زند و می تواند محدودیت جسمی زیادی را برای افراد ایجاد کند. اما کاردرمانی می تواند تا حدودی به بهبود علائم این بیماری کمک کرده و سبب افزایش کیفیت زندگی بیماران شود.

آخرین مقالات
انواع اختلالات تارهای صوتی چیست + درمان

انواع اختلالات تارهای صوتی چیست + درمان

به طور کلی تارهای صوتی متشکل از بافت‌های عضلانی از جنس الاستیک هستند که در  کنار یکدیگر در بخش حنجره و بالای لوله تنفس نای قرار گرفته ‌اند. تار صوتی نیز نظیر سایر بافت‌ های بدن در معرض آسیب بوده و ممکن است دچار کشیدگی شوند. 1403/08/30 | 10:58
تمرینات گفتار درمانی برای ندول‌ حنجره

تمرینات گفتار درمانی برای ندول‌ حنجره

ندول حنجره که معمولا به آن سرطان حنجره نیز گفته می شود، یکی از انواع سرطان حنجره بوده که به طور معمول که در بخش بالایی روده صوتی و یا حنجره پدیدار می ‌شود. 1403/08/25 | 01:56
چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟

چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟

به طور کلی اختلالات گفتاری که شامل موارد متعددی هستند، هر یک دلیل مختص به خود را دارند. از این رو این سوال پیش می آید که چه بیماری هایی باعث اختلال در گفتار می شوند؟ 1403/08/19 | 12:23
درمان خانگی لکنت زبان

درمان خانگی لکنت زبان

به ‌طور کلی درمان خانگی لکنت زبان شامل موارد مختلفی است که هر یک می‌ توانند به ‌صورت مجزا در بهبود این مشکل گفتاری تأثیر داشته باشند 1403/08/15 | 12:50
لکنت زبان ناگهانی در کودک 3 و 4 ساله

لکنت زبان ناگهانی در کودک 3 و 4 ساله

یکی از معضلات والدین در رابطه با رشد گفتاری فرزند خود، لکنت زبان ناگهانی در کودک 3 و 4 ساله است. 1403/08/06 | 11:51
تمرینات کاردرمانی سکته مغزی

تمرینات کاردرمانی سکته مغزی

به طور کلی سکته مغزی از جمله عارضه هایی است که مشکلات جسمی و عدم تعادل را برای افراد به همراه خواهد داشت. 1403/08/02 | 10:04

ارسال نظر

طراحی سایت توسط دودکو طراحی سایت دود