گفتار درمانی کودک 6 ساله و 7 ساله بسیار مهم بوده و باید به آن توجه داشت. روش های گفتار درمانی می تواند برای کودکان 6 الی 7 ساله متفاوت باشد. در واقع مشکل کودک و نیازهای او مشخص می کند که چه مدل گفتار درمانی می تواند به او کمک کند. به طور معمول اختلالات گفتاری از سن دو سالگی به بعد خود را نشان می دهند. در برخی از کودکان مشکلاتی نظیر لکنت زبان وجود دارد. برخی کودکان نیز نسبت به هم سن و سالان خود رشد گفتاری کندتری دارند.
به طور کلی می توان گفت که گفتار درمانی برای هر گونه مشکل در گفتار می تواند به شکل موثری عمل کند. در صورتی که کودک شما در رده سنی 6 یا 7 سال بوده و نشانه هایی از اختلالات گفتاری در آن می بینید، بهتر است هرچه زودتر با یک متخصص گفتار درمانی مشورت کنید. مهم ترین عامل برقراری ارتباط کودکان و بزرگسالان، حرف زدن است. زمانی که افراد در صحبت کردن محدودیت داشته و دچار مشکل شوند، دچار انزوا خواهند شد. این موضوع می تواند روی تمامی جهات زندگی افراد تاثیرات مخربی را به جای بگذارد. در ادامه این مطلب از سایت نسیم مردانی با ما همراه باشید تا در مورد ضرورت گفتار درمانی برای کودکان 6 ساله و 7 ساله توضیح دهیم.
بهتر است قبل از بررسی گفتار درمانی کودک 6 ساله و 7 ساله، به بررسی مهارت کودکان در این سن بپردازیم. مهارت های مختلف کودک در هر رده سنی رشد کرده و به حداکثر خود می رسد. همانطور که بهتر می دانید سن 6 و 7 زمانیست که کودک وارد مهد کودک و مدرسه می شود. از این رو باید بسیاری از مهارت های او در این بازه سنی به خوبی رشد کرده باشد. می توان گفت که این مهارت ها شامل موارد زیادی شده که هریک مربوط به زمینه خاصی می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
کودکان در این سن معمولا توجه بسیار زیادی به دنیای اطراف خود داشته و مدام در مورد چیزهای مختلف سوال می کنند. آن ها با پرسش های متعدد تلاش می کنند تا مفاهیم مختلف نظیر روز، ماه و سال را فهمیده و آن ها را درک کنند. در اکثر اوقات نیز برای انجام فعالیت زیادی شور و اشتیاق داشته و سعی دارند تا کارهای بزرگترها را انجام دهند. تمامی این موارد به رشد مهارت شناختی کودک مربوط می شود.
مورد دیگری که بهتر است در رابطه با گفتار درمانی کودک 6 ساله و 7 ساله بیان کنیم، مهارت ارتباطی کودکان در این سن است. کودک باید در این سن بتواند به خوبی با آدم های اطراف خود ارتباط برقرار کرده و در کارهای گروهی شرکت کند. کودک در سن 6 و 7 سالگی باید بتواند به خوبی احساسات خود را بروز دهد و اگر در این کارها مشکل داشته باشد، باید به فکر درمان او از طریق رفتار درمانی ، گفتار درمانی و یا کاردرمانی بود.
توجه به مهارت های زبانی کودک 6 ساله و 7 ساله بسیار مهم بوده و باید به آن توجه شود. چرا که در این سن کودک وارد مدرسه شده و در صورت داشتن مشکلات گفتاری با چالش های بسیار رو برو خواهد شد. کودک در سن 6 و 7 سالگی باید توانایی ساختن و بیان جملات سخت را داشته باشد. در حالت عادی کودک در این رده سنی هیچ گونه مشکل و ضعفی را در حرف زدن نداشته و به خوبی به دستور زبان مسلط است. می توان گفت که مهارت های گفتاری کودک در 6 الی 7 سالگی تا حد زیادی افزایش پیدا می کند. اگر در غیر این صورت باشد باید به فکر گفتار درمانی کودک 6 ساله و 7 ساله بود.
همانطور که گفته شد، در سن 6 و 7 سالگی کودک دارای توانایی بالایی در گفتار بوده و هیچ مشکلی ندارد. اما وجود یکسری مشکلات باعث ایجاد اختلال در حرف زدن می شود که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در برخی اوقات نیز رشد گفتاری کودک کند بوده و او نسبت به هم سن و سالانش، توانایی کافی را برای حرف زدن و برقراری ارتباط ندارد. بهتر است پس از مشاهده کوچک ترین مشکل گفتاری در کودک به بهترین مرکز گفتار درمانی در تهران مراجعه کنید. گفتار درمانگر با توجه به دانش و سالیان زیادی تجربه، می تواند ضعف گفتاری و مشکل اصلی کودک شما را تشخیص داده و بهترین روش های ممکن را برای بهبود او استفاده کند.
گفتار درمانی کودک 6 ساله و 7 ساله براساس نیازهای او می تواند به شکل های مختلفی انجام شود. رفع اختالات گفتاری در این سن بسیار مهم بوده و باید به آن توجه ویژه ای شود. در این مطلب به طور کامل به بررسی این خدمات درمانی پرداختیم تا شما بتوانید با آگاهی بیشتری برای دریافت خدمات گفتار درمانی اقدام کنید.
طراحی سایت توسط دودکو