در مقالات قبلی کاملا با گفتار درمانی اشنا شدیم حال میخواهیم با برخی از اختلالات گفتاری آشنا شویم و سعیمان بر این است که بتوانیم در هرمورد توضیح کوتاهی برایتان شرح دهیم.
اختلالات گفتاری تاثیر بر صحبت کردن و فهم جمله برای مردم است که فرد میداند که چه میخواهد بیان کند اما قادر به زبان اوردن آن نیست که این اتفاقات باعث از دست دادن اعتماد به نفس و حتی افسردگی فرد میشود که در پایین به چندین مورد آن اشاره خواهیم کرد.
زبان انسان از دو قسمت تشکیل شده است دریافت کردن و بیان کردن ، اختلال در هر بخش میتواند برای فرد مشکل ساز باشد مانند تولید یا درک لغات ، جمله سازی و... میتواند مشخصه هایی برای فردی که داری اختلال زبان است باشد.
اصولا برای بیان کردن درست کلمات به یک هماهنگی بین عضلات صورت و لب ها در کنار تنفس مداوم نیاز است این مساله را اغلب در کودکان مشاهده میکنید که در تولید کلمات قابل فهم مشکل دارند.
میتوان گفت لکنت زبان باعث کشیده گویی یا بریده گویی در فرد است که باعث وقفه هایی در بین جملات یا به کشیدن غیر ارادی یک کلمه گویند که این مشکل زمانی رخ میدهد که فرد خیلی سریع صحبت میکند و در کودکان میتوان از مشکل آواسازی نام برد.
افرادی که از این بیماری رنج میبرند هیچ مشکلی برای صحبت کردن یا درک و فهم کلمات ندارند اما وقتی به صورت گروهی برای استفاده از زبان خود ، توانایی لازم برای رعایت قوائد ، تغییر شرایط محیطی با توجه به موقعیتی که در آن قرار گرفتند را ندارد.
اختلالات گفتاری اگر خفیف باشد در بعضی موارد شاید نیازی به درمان نداشته باشند حتی ممکن است با گذر زمان در برخی بیماران به راحتی درمان شود اما در بعضی موارد اگر به حال خود رها شوند باعث ایجاد اضطراب و ترس از صحبت کردن گردد که با راه حلی ساده که از طرف گفتاردرمانگر دریافت میکنید طی یک برنامه و انجام تمرینات ماهیچه های گلو و صورت و کنترل تنفس به راحتی درمان شود.
طراحی سایت توسط دودکو